Over Emiel

Ik ben een gedreven monteur in de installatie branche met meer dan 20 jaar ervaring. Begonnen bij een bedrijf wat gericht is op brandmeldsystemen, inbraaksystemen en toegangscontrole. Na een aantal jaar dit gedaan te hebben ben ik me gaan begeven op het installeren van elektra voor woningen en bedrijven. Gedurende deze periode ben ik veel onveilige installaties tegen gekomen.

       

Als vrijwillige brandweerman kom ik dus ook op plaatsen waar het mis is gegaan met de meest erge gevolgen van dien.

Verkeerde montage is brandoorzaak nummer één. We gebruiken onze elektrische installatie dagelijks maar er wordt amper naar om gekeken en dit steekt me in het hart. Dit heeft ertoe geleid dat ik me ben gaan specialiseren om gebied van keuringen en technische voorzieningen zodat uw locatie een plek is waar je veilig kan werken of wonen.

Mijn doel en passie is dan ook om nog meer mensen bewust te maken van de mogelijke gevaren. Dit wil ik voorkomen door u te adviseren op gebied van onder andere elektra, keuringen, noodverlichting en rookmelders. De bedoeling is dan ook om u inzichtelijk te maken wat de gevaren zijn, wat u er aan kan doen en zelfs te voorkomen.

  • Emiel van de Ven
  • Emiel Techniek | Facebook

© Emiel Techniek® 2020

Alle rechten voorbehouden. Op alle diensten en producten van Emiel Techniek® zijn de algemene (leverings)voorwaarden  van toepassing.

Bekijk de privacyverklaring van Emiel Techniek. 

Direct contact

T 0411 - 60 77 97

E info@emieltechniek.nl

Postadres

Pellenwever 21

5283 XJ Boxtel

Bezoekadres

Runmolen 2

5281 PJ Boxtel

(Blusco BV)

Favicon Studio ROB 2019.png